DRESSOIRS

Bij Hedi Meubelen treft u een uitgebreide collectie dressoirs! Dressoirs zijn prachtige items in de woonkamer, ze vallen op door de grote en daarom mag er ook zeker wel wat moois staan! Naast dat ze een mooi item zijn die als eyecatcher een woonkamer sfeer kunnen geven, zijn ze ook praktisch vanwege de opbergruimte die de meubels bieden.

Colombiaanse Dressoirs

Bij Hedi meubelen hebben we dressoirs in verschillende soorten en maten, een groot gedeelte van onze dressoirs zijn afkomstig uit Colombia, deze dressoirs zijn met de handgemaakt van oud hout. Deze dressoirs onderscheiden zich op kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid. Voor het maken van deze dressoirs wordt enkel oud hout gebruikt. Het hout heeft een rijke historie en is minimaal 70 jaar oud. Met Colombiaanse dressoirs is ook maatwerk mogelijk. U kunt iedere kant op met de dressoirs uit Colombia; wilt u een dressoir met enkel deuren zonder laden, dan laten we deze maken. Of heeft u liever een dressoir met een open vak en laden, ook mogelijk! Daarnaast kunnen we ook veel kanten op met grepen, scharnieren, wel of geen panelen in de deuren. Ook is het mogelijk om de kleur aan te laten passen, standaard hebben de meubels een natuurlijk hout kleur, maar het is mogelijk om een dressoir in het zwart of in een koloniale kleur te laten komen.

Indiase Dressoirs

De dressoirs uit India zijn eenmalige items. Deze dressoirs zijn slechts eenmalig te koop, wanneer ze zijn verkocht zal er ook niet een nieuwe besteld kunnen worden. Dit komt doordat deze meubels unieke kenmerken hebben, zo zijn deze vaak gekleurd en gemaakt van originele oude onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een raamkozijn die al deur wordt gebruikt in een dressoir, hieromheen wordt een omlijsting gemaakt, zo krijg je een origineel dressoir met échte oude deuren. De kleuren in de dressoirs zorgen ervoor dat ze een vrolijke uitstraling hebben die echt iets kunnen toevoegen in een wooninrichting. Voor het maken van de dressoirs wordt enkel gerecycled hout gebruikt.

 

Overige Dressoirs

Naast ons oud houten dressoirs uit Colombia of onze originele dressoirs uit India hebben we ook een wisselende collectie, hierin vallen Chinese dressoirs, stalen dressoirs of teakhouten dressoirs. Hier proberen we constant ook een leuk aanbod in te geven, zodat iedereen in zijn wensen voorzien kan worden. Heeft u een speciaal item dat u zoek? We vinden het leuk als je contact met ons opneemt, zodat we samen op zoek kunnen gaan. We hebben veel leveranciers die hele uiteenlopende collecties hebben, dus de kans is zeker aanwezig dat we u kunnen helpen!

Kortom, bij Hedi Meubelen bent u bij het juiste adres voor oud houten dressoirs, of unieke gekleurde dressoirs. Ook kunnen we naast onze collectie veel aankomen en vinden we het zeker geen probleem om op onderzoek uit te gaan. Kom gerust langs in onze showroom in Heeswijk Dinther (regio ’s-Hertogenbosch, Eindhoven) om rustig onze hele collectie te bekijken of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.