Barkrukken

De barkruk is perfect voor dat hoekje aan het kookeiland waar je in de ochtend even een cappucino drinkt of dat verdiende wijntje op de vrijdagavond. Oftewel, het momentje voor jezelf, de ontspanning en relaxedmodus gaat samen met een barkruk. Niet voor niets vinden wij bij Hedi meubelen het comfort van de barkruk belangrijk en willen we graag dat de kwaliteit hoogwaardig is. Mooi leer, fijne stoffen en dikke kussens typeren de barkrukken, of wellicht beter; barstoelen uit onze collectie. Soms zijn de barkrukken ook in hoogte te verstellen en kun je uit meerder stoffen/kleuren een keus maken.

Bartafel als eethoek

Ook zie je in steeds meer keuken of huiskamers hoge zithoekjes, hierbij vervangt de bartafel de klassieke eethoek. Het voelt meteen als een soort ‘barretje’ in huis en brengt de nodige dosis gezelligheid met zich mee. Komen er vrienden dineren, maak dan gebruik van je hoge zithoek en waan je meteen in een gezellige brasserie. Ook voor deze setting is het comfort van de barkruk van groot belang. We willen graag bijdragen aan uren tafelen, borrelen of spelletjes avonden waarbij iedereen fijn uren lang op de barkruk kan zitten.

Kwaliteit

De barkrukken uit de collectie van Hedi meubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en goed comfort. We werken uitsluitend samen met hoogwaardige leveranciers die zorgen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, denk hierbij aan merken als Haveco, HE Design, By Boo of Nix Design. Barkrukken kunnen ze in diverse stoffen, leersoorten en oneindig veel kleuren. Zo weet je zeker dat de barkruk ook in jouw interieur perfect zal passen. Ook is het mixen van kleuren en misschien zelfs stoffen een hippe trend waarmee je de barkrukken nog spannender en hipper maakt.Binnen de collectie is er een verschil in kwaliteit, we hebben barkrukjes in verschillende prijscategorieën

Zithoogte

De meeste barkrukken in onze collectie kunnen op verschillende zithoogtes. Bij het keukeneiland wordt meestal een barkruk genomen met een zithoogte van 65 cm en voor een hoge bartafel wordt doorgaans gekozen voor een zithoogte van 75 cm. Kom gerust langs voor de mogelijkheden zodat wij je hierbij kunnen helpen.

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies van een van onze stylistes of eens in een van onze modellen zitten? Bezoek dan onze showroom in Heeswijk-Dinther waar we graag mee kijken en samen uitzoeken wat het mooiste in jouw interieur past. Ook blijken dan vaak de mogelijkheden oneindig en is er vaak nog meer mogelijk dan dat je op eerste gezicht ziet.