Banken

De bank is een centraal element in huis, er wordt dagelijks intensief gebruik van gemaakt en daarom wil je dat deze perfect is. Naast dat de bank mooi moet zijn, moet het ook fijn zitten. Sommige banken zijn bedoeld om lekker in weg te zakken bij de televisie, andere banken zijn wat rechter en meer geschikt om bijvoorbeeld samen met visite een kop koffie of thee op te drinken. Veel verschillende wensen en daarom hebben we bij Hedi Meubelen een ruim aanbod aan banken, in verschillende prijscategorieën. In onze collectie zijn de banken in één opstelling gepresenteerd, maar iedere bank kan op vele manieren samen gesteld worden.

Stel je eigen bank samen

Stel je ziet in onze collectie een mooie hoekbank staan, dan kunnen we deze ook bestellen als een losse 3-zits bank en andersom. Zo kun je eindeloos samenstellen om uiteindelijk jouw ideale bankstel te creëren.

Ook kunnen we al onze banken bekleden met een andere stof of leersoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De meeste banken hebben een standaard lijst met elementen, door de elementen te combineren stel je je eigen bank samen. Sommige banken kunnen ook volledig op maat gemaakt geworden. Voorbeelden hiervan zijn:

 

Trendy en comfortabel

Zoek je een trendy bankstel, met hoog zitcomfort die zowel geschikt is voor een lange avond bij de tv, maar ook zeer functioneel bij het ontvangen van visite. Dan hebben we een aantal prachtige opties:

hoekbank mira

 

Banken om in te relaxen

Lekker wegzakken in de bank voor de TV, een bank waar je in gaat zitten en eigenlijk nier meer uit wilt gaan, een echte chill bank. Als dat is wat je zoekt hebben we een aantal prachtige opties:

 

Banken met elegantie

Zoek je een comfortabele bank die modieus en elegant is. Een bank met klasse die niet te aanwezig is maar wel heel fijn zit en door subtiliteit toch opvalt. Dan hebben we een prachtig model:

bankstel milaan

 

Stoer en Robuust

Bij Hedi Meubelen hebben veel van onze meubels een robuust en stoer karakter, zo werken we veel met gerecycled hout, waarbij natuurlijk details volop in zicht zijn. Om Hier bijpassend een bank te hebben is natuurlijk prachtig. Een mooie lederen bank met een stoere uitstraling, mooie brede armleuning en een comfortabele zit.

Bank Vancouver

Hopelijk heb je inmiddels een beeld van onze collectie en hebben we je een beetje op weg geholpen met het kiezen van de juiste bank. Zoals gemeld is iedere bank in verschillende stoffen leverbaar. Voor persoonlijk advies staan we altijd klaar, je mag ons contacteren via telefoon of mail, maar het best kunnen we uiteraard advies geven in onze showroom in Heeswijk Dinther.