In Heeswijk-Dinther, op zo’n 20 minuutjes rijden van Den Bosch, vindt u de grote en sfeervolle showroom van Hedi Meubelen, vol met ambachtelijk gemaakte, landelijke meubels. Naast een schitterende, authentieke verzameling natuurlijke houten meubels, kunt u bij ons ook vele originele woonaccessoires en bijpassende zitmeubelen vinden. Veel van het meubilair kunnen we bovendien ook helemaal naar uw wens op maat laten maken. Houdt u van landelijke meubels met een authentieke uitstraling? Laat u inspireren en kom snel struinen in onze ruim opgezette toonzaal!

Landelijke houten meubels, 100% authentiek

Vanuit Rosmalen, Vught en andere plaatsen in de buurt van Den Bosch weten interieurstylisten en liefhebbers van authentieke houten meubels onze meubelzaak in Heeswijk-Dinther al vele jaren te vinden. De kasten, dressoirs, tafels en stoelen zijn veelal gemaakt van gerecycled hout dat afkomstig is van oude huizen. We importeren veel van onze houten meubels uit Colombia en India, waar ze ambachtelijk en vaak speciaal in opdracht van ons, worden gemaakt. Daarnaast werken we ook graag samen met diverse Nederlandse meubelmakers. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw planken uitzoeken voor een op maat gemaakte tafel van Jules Woods, die een shop-in-shop heeft bij ons. Maar ook andere merken, zoals Het Anker, Passe Partout en Haveco vindt u bij ons terug.

Unieke meubelen in de regio Den Bosch

Hedi Meubelen is het enige bedrijf in de regio, zelfs in de Benelux, dat meubels rechtstreeks uit Colombia importeert. We onderhouden nauwe banden met onze leveranciers en gaan er ook regelmatig op bezoek. Daardoor weten de meubelmakers precies wat onze wensen zijn. Ze kunnen uw karakteristieke meubelstuk dan ook desgewenst volledig op maat maken.

Snel geleverd in de omgeving van Den Bosch

Naast op maat gemaakte meubels bestaat onze collectie uit een ruime en zeer divers aanbod duurzame houten meubelstukken, luxe zitmeubels en originele woonaccessoires. Veel van deze meubelen hebben we gewoon op voorraad; daarom zijn ze ook zeer snel te leveren in Den Bosch, Rosmalen, Vught of Sint Michielsgestel. Ziet u in de showroom de perfecte lamp die helemaal bij uw stijl past? We halen hem ter plekke van het plafond, zodat u hem direct mee kunt nemen!

Laat u inspireren

Bekijk een groot deel van onze collectie online op onze website. Naast de items die u hier vindt, houden we onze showroom voortdurend up-to-date met originele meubels en aansprekende, bijpassende woonaccessoires. U bent van harte welkom om ons in Heeswijk-Dinther te bezoeken en al struinend door de showroom inspiratie op te doen. Onze interieuradviseurs staan natuurlijk klaar om u te adviseren!

Bereikbaarheid en contact

Wij zijn vanuit Den Bosch, Vught, Rosmalen en omliggende plaatsen eenvoudig te bereiken. Uw auto kunt u parkeren op de ruime eigen parkeerplaats. Via de N279 vanaf Den Bosch richting Veghel bent u er in zo’n 20 minuten! Neem afslag Heeswijk-Dinther Zuid, ga op de eerste rotonde rechtdoor en op de tweede rotonde linksaf. Na 150 meter vindt u ons aan de rechterkant! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor meer info of het maken van een afspraak.