Hedi Meubelen is gespecialiseerd in het leveren van (complete) landelijke eetkamers. We kunnen ieder model tafel leveren in alle gewenste maten, en combineren met uw gedroomde landelijke eetkamerstoelen om de perfecte landelijke eethoek te creëren.

Eetkamerstoelen landelijk

Hedi Meubelen heeft ook een grote collectie aan stoelen. Deze stoelen komen van Nederlandse topleveranciers. Voor inspiratie of goed advies bezoekt u onze landelijke winkel in Heeswijk-Dinther (omgeving Veghel en Den Bosch), waar u de door ons zorgvuldig geselecteerde landelijke stoelen vindt. Alle stoelen zijn beschikbaar in meerdere stoffen en leersoorten, zo kunt u ook uw perfecte landelijke eetkamerstoel samenstellen.

Landelijke eettafel

Onze landelijke eettafels worden voornamelijk gemaakt in Colombia, waar de meubels gemaakt worden van oud gerecycled hout. Dit hout wordt zodanig bewerkt dat u een topkwaliteit meubel krijgt maar de oude structuur in de planken behoudt zodat uw tafel die gewenste landelijke uitstraling.

Landelijke accessoires

Hedi levert tal van accessoires om uw landelijke eethoek extra sfeer te geven. Dit varieert van landelijke lampen tot accessoires voor op tafel. Denk hierbij aan originele dierenvachten, kaarsen, oud houten schalen en potten. Hier valt volop mee te combineren en we willen graag helpen en adviseren om uw landelijke eetkamer compleet te maken. U kunt daarvoor altijd een vrijblijvend bezoek brengen aan onze winkel in Heeswijk-Dinther.

Landelijke eetkamerbanken

Een absolute trend in de interieurbranche zijn de eetkamerbanken. Een landelijke eettafel met een bank, gecombineerd met stoelen geeft een mooi en speels effect. Hedi heeft verschillende modellen eetkamerbanken in verschillende maten en kleuren. In veel gevallen kan de bank gecombineerd worden met bijpassende stoelen. Een andere mogelijkheid is om de bank bijpassend te maken aan de tafel, want we kunnen ook houten eetkamerbanken op maat leveren met verschillende onderstellen. Vraag daarvoor voor de mogelijkheden in onze winkel.

Persoonlijk advies

Bekijk onze collectie landelijke meubelen voor de modellen en mogelijkheden en aarzel niet om te mailen naar info@hedimeubelen.nl of een telefoontje of bezoek te brengen aan onze winkel. De mogelijkheden zijn oneindig en we helpen graag. Samen zoeken we naar uw ideale landelijke eetkamer.