Hergebruikt hout

Bij Hedi meubelen zijn we enorm trots op ons product. Buiten dat onze meubels een prachtige uitstraling hebben zijn we ook trots op de wijze van produceren. We werken enkel met hergebruikt hout. Het hout is 60-70 jaar oud en krijgt een tweede leven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is volgens Hedi meubelen uiterst belangrijk. Klimaat verandering is een probleem waar we vandaag mee te maken hebben, ontbossing draagt daar aan bij en hier zijn wij op tegen. Door oud hout te hergebruiken, voorkomen we verdere ontbossing. Nieuwe meubels maken van oud hout is waar we voor staan, hierdoor krijgen meubels extra karakter en creëren we ‘meubels met een verhaal’.

Het gebruik van hergebruikt hout betekent dat er verschillende typen hout worden gebruikt. De meubels die wij produceren kunnen 8 verschillende soort hout bevatten. Het oude hout kunnen krassen, oneffenheden of gaten tonen, dit zijn stille getuigen van een rijk verleden.

Met het hergebruikte hout maken we o.a. kasten, dressoirs, tafels en tv dressoirs. Alles is op maat te maken. Dit betekent dat ieder model aanpasbaar is en dat we ook op aanvraag modellen kunnen ontwikkelen. Heeft u ergens anders een mooie kast gezien? Dan kunnen we dit samen na laten maken, maar dan gevaardigd van oud hout.

100% gerecycled hard hout, kwalitatief zeer sterk en scherp in de prijs. Doordat we direct de meubels laten produceren in Colombia, door een band die al ruim 15 jaar bestaat, kunnen we goede prijzen aanbieden voor onze prachtige meubelen. De meubels hebben een natuurlijk uitstraling en hier doen we minimale bewerkingen mee.

Wilt u meer informatie over het hergebruikt hout of de wijze waarop Hedi meubels produceert kunt u altijd mailen naar info@hedimeubelen.nl of langskomen in onze showroom in Heeswijk Dinther. De collectie op onze website geeft een goed beeld van onze huidige meubel collectie.