Kleurrijk wonen

 

Kleuren bij Hedi meubelen

Dat kleuren goed vertegenwoordigd worden in de showroom van Hedi meubelen is een ding wat zeker is! De meubels en accessoires komen rechtstreeks uit de meest kleurrijke landen en dat zie je dan ook direct terug. Wat ons betreft zorgt kleur voor vreugde en plezier, iets wat onmisbaar is voor fijn woongenot. Kleurrijk wonen past bij iedereen en kun je altijd toepassen in je interieur. Soms is het een klein detail, spannend meubel of met gave accessoires en kleurrijk wonen is een feit!

 

India

Het land wat absoluut bekend staat om de mooie kleuren is India. Niet alleen de mensen, kleding en gebouwen, maar ook de meubels zijn voorzien van rijke kleuren en spannende bewerkingen. De kleuren van India zijn bij Hedi meubelen rijk vertegenwoordigd en zorgen niet alleen voor een schitterende winkel, maar maken jouw interieur ook meteen kleurrijk. Ieder meubel uit India is origineel en one of a kind, dit maakt het extra bijzonder! Naast gave meubels vind je bij Hedi meubelen ook accessoires uit India die kleurrijk wonen mogelijk maken. De kleuren van India komen terug in onze potten, schitterende houtsnij werken voor aan de wand of gave houten objecten. Het ene nog kleurrijker dan de andere en zo weten we zeker dat er voor ieders wens wat bij zal zitten.

 

Colombia

Naast India staat ook Colombia bekend om de mooie kleuren. Omdat Hedi meubelen rechtstreeks importeert uit Colombia komen ook de kleuren van dit land terug in onze collectie. Niet alleen zijn de Colombiaanse meubels voorzien van warme ‘bruinen’ tinten, ook de accessoires zorgen voor kleurrijk wonen. Van schitterende wand decoratie tot kleurrijk glaswerk en gaaf aardenwerk vind je terug in de collectie van Hedi.

 

Kleurrijk interieur

Dat je niet om de kleuren heen kunt in onze winkel is een feit, maar hoe vertaal je dat naar je eigen interieur. Het combineren van rijke kleuren is een kunstje waarbij vakwerk komt kijken. Het is een uitdaging om kleur naar binnen te brengen, maar ook rust te bewaken. Dit doe je door specifieke kleurtinten te kiezen die je in de ruimte terug wilt brengen. Kies voor deze kleur in een meubel, maar ook accessoire en kleurrijk wonen is niet alleen vreugde, maar ook stijlvol en verrassend genoeg ook rust. Wil je hier voor graag advies op maat dan is dat mogelijk! Bezoek onze winkel, stuur een mailtje of heb direct app contact met iemand uit ons styling team. Niet kunnen we je alleen helpen aan een perfect kleurrijk item, ook kijken we graag mee hoe we dit in jouw huidige interieur kunnen mengen. Zo is kleurrijk wonen overal en voor iedereen mogelijk.